2012年职称英语综合类B级真题—词汇选项

2013-02-06 16:31:03 来源: 网易教育频道综合 举报
0
分享到:
T + -

第1部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

下面每个句子中均有1个词或者短语有括号,请为每处括号部分确定1个意义最为接近的选项。

1. All the walls in the building had the same layout.

A. size

B. function

C. color

D. arrangment

答案:D

2. The storm caused severe damage.

A. physical

B. accidental

C. serious

D. enviromental

答案:C

3. The walls are made of hollow concret blocks.

A. big

B. empty

C. long

D. new

答案:B

4. Our aim was to update the health service and we succeeded.

A. offer

B. provide

C. modernize

D. fund

答案:C

5. Do we have to wear these name tags?

A. lists

B. forms

C. lables

D. codes

答案:C

6. Joe came to the window as the crowd chanted”Joe,Joe,Joe”

A. repeated

B. jumped

C. maintained

D. approached

答案:A

7. He inspired many young people to take up sports.

A. encouraged

B. allowed

C. called

D. advised

答案:A

8. The city center was wiped out by the bomb.

A. covered

B. reduced

C. destroyed

D. moved

答案:C

9. Most baby can take in a wide range of food easily.

A. bring

B. digest

C. keep

D. serve

答案:B

10. A larg crowd assembled outside the American embassy.

A. watched

B. shouted

C. gathered

D. walked

答案:C

11. The weather was crisp and clear and you could see the mountains fifty miles away.

A. fresh

B. hot

C. heavy

D. windy

答案:A

12. What puzzles me is why his books are so popular.

A. shocks

B. influences

C. confuses

D. concerns

答案:C

13. I think $7 a drink is a bit steep, don’t you?

A. tight

B. low

C. cheap

D. high

答案:D

14. The contempt he felt for his fellow students was obvious.

A. need

B. hate

C. love

D. pity

答案:D

15. Her comments about men are utterly ridiculous.

A. slightly

B. partly

C. faintly

D. completely

答案:D

王燕 本文来源:网易教育频道综合 责任编辑:王晓易_NE0011
分享到:
跟贴0
参与0
发贴
为您推荐
  • 推荐
  • 娱乐
  • 体育
  • 财经
  • 时尚
  • 科技
  • 军事
  • 汽车
+ 加载更多新闻
×

有些人很少护肤,却也显得很年轻?

妈妈将孩子和同学高考准考证当废品卖掉 仍

态度原创

热点新闻

网易号

查看全部
阅读下一篇

返回网易首页 返回教育首页