通行证:用户名 密码 首页 - 新闻 - 免费邮箱 - 短信 - POPO - 相册 - 搜索 - 交友 - 拍卖
NetEase
新闻 | 体育 | 科技 | 财经 | 基金 | 证券 | 旅游 | 女性 | 文化 | 游戏 | 手机 | 下载 | 广东 | 排行 | 部落
军事 | 娱乐 | 商业 | 汽车 | 房产 | 数码 | 生活 | 健康 | 教育 | 出国 | 电影 | 拍卖 | 上海 | 社区 | 论坛
箐箐论坛 
大学地带 
心理驿站 
试题中心 
精彩专题 
教育首页 | 多彩校园 | 高考 | 考研 | 中考 | 自考 | 打工求职 | 时尚英语 | 职业培训 | 留学海外 | 性教育    
  您现在的位置∶网易首页 >> 教育首页 >> 清华大学附属中小学网校专栏 >> 真题/模拟题 >> 初中
2005年中考英语模拟试题
2005年05月08日13:33:14 清华大学附属中小学网校 

中考英语模拟试题1
 
I.听力、语音、词汇
A.听力练习(本部分配有磁带)(20分)        
1.听单词,写出下列单词中所缺的字母。(5分)
1)t ____ k           2)m ____ et            3) ____ ready        4)dr ____
5)thr ____           6)dr ____ t            7)am ____ ple        8) ____ ercise
9)kn ____ ledge  10)gr ____              11)br ____            12)br ____
13)d ____  nload  14)thr ____            15) ____ ite         16)ques ____
17)deci ____       18)st ____             19)even ____         20)Russ ____
21)all ____        22)confid ____ ce     23)com ____ peti   24)f ____d
25)m ____  t      26)seri ____           27)pl ____ t      28)pass ____ ger
29)beh ____ d     30)pic ____
2.听句子,选出你在句子中听到的单词。(5分)
1)a.thing       b.seeing       c.sing       d.saying
2)a.no          b.knew         c.know       d.known
3)a.quarter    b.quite        c.caught     d.thought
4)a.below      b.blow         c.blowing    d.blew
5)a.listen      b.lesson       c.listening  d.less
6)a.for         b.rain          c.four         d.foreign
7)a.list        b.cost         c.last           d.lost
8)a.test        b.text         c.tax           d.taxi
9)a.quite       b.leave        c.living     d.quiet
10)a.capital    b.captain      c.basketball d.volleyball
3.根据你所听到的句子,选择正确的图画。(5分)
4.听对话,填入所缺的单词。(5分)
Mr.Green:_____(1)I speak to the headmaster,please?
Teacher:I'm sorry he isn't here_____(2)now.May I help you?
Mr.Green:That's very_____(3)of you,but I want to speak to him_____(4)my son,Jim Green.We're going to Mount Emei on Friday.I hope to see him as soon as_____(5).
Teacher:Are you free later today,Mr.Green ?
Mr.Green:Sorry.I'm free every day_____(6)today.
Teacher:Can you come_____(7)?
Mr.Green:I_____(8)so.What time?
Teacher:_____(9)8:00and 9:00.
Mr.Green:OK.That would be fine.
Teacher:I'll leave a_____(10)on his desk.
Mr.Green:Many thanks.Goodbye!
B.语音(元音字母与辅音字母组合的读音)
写出下列单词的划线部分的读音。(10分)
1.baseball     /    /   2.metal        /    /
3.almost      /    /    4.half         /    /
5.headmaster  /    /    6.grass       /    /
7.caught      /    /    8.laugh       /    /
9.draw        /    /    10.eighteenth /    /
11.example   /    /     12.exit      /    /
13.expensive /    /     14.threw     /    /
15.knew      /    /     16.news      /    /
17.flight   /    /      18.child     /    /
19.bring    /    /      20.sold      /    /
21.thought  /    /      22.through   /    /
23.though   /    /      24.cough     /    /
25.enough   /    /      26.would     /    /
27.throw   /    /       28.cow       /    /
29.crowd   /    /       30.knowledge /    /
31.television /    /    32.certainly /    / 33.except /    /        34.explore   /    / 35.allow/    /
C.词形转换(写出1—20题单词的合成词;
21—46题的派生词;47—54题的转化词)(10分)
1.basket—          2.birth—          3.foot—
4.hand—            5.home—           6.play—
7.police—          8.news—           9.black—
10.moon—           11.hard—          12.man—
13.every—          14.how—           15.may— 16.where—          17.every—         18.him—
19.no—             20.some—          21.___ happy 22.___ like         23.___ true        24.___ usual
25.___ phone        26.___ vision      27.drive—
28.foreign—        29.play—          30.run—
31.travel—         32.China—         33.Japan—
34.Australia—      35.Canada—        36.care—
37.use—            38.cloud—         39.rain— 40.bad—            41.usual—         42.careful—
43.back(n.)   —                     44.past(prep.)—
45.name(n.)   —                     46.water(n.)  —
47.watch(v.)  —                     48.own(pron.) —
49.over(prep.)—                     50.sure(adv.) —
II.语法知识(陈述句、疑问句、祈使句、感叹句、并列句)。
A.把下列各句改为否定句,每空一词。(7.5分)
1.This is an English car.
   This _____ an English car.
2.There are some books on the desk.
   There  _____  _____ books on the desk.
3.Lucy and Lily are at school now.
   Lucy and Lily _____ at school now.
4.She does her hom ework at hom e.
   She  _____  _____ her homework at home.
5.Kate has breakfast at home every day.
   Kate  _____  _____ breakfast at home every day.
6.You'd better put on your coat.
   You'd better  _____  _____ on your coat.
7.Let's go to school.
   Let's  _____  _____ to school.
8.Susan did som e reading last night.
   Susan  _____  _____  _____ reading last night.
9.Have you ever been to the Great Wall?
    _____ you been to the Great Wall?
10.Wu Dong can speak English.
    Wu Dong _____  _____  English.
11.Everyone in my family likes watching TV.
     _____ in my family  _____ watching TV.
12.Both the books are interesting.
     _____ book _____  interesting.
13.All the students go clim bing in the mountain.
     _____ of the students _____  climbing in the mountain.
14.There is something wrong with my computer.
    There  _____  _____ wrong with my computer.
15.I think that she has gone to London.
    I  _____  _____ that she has gone to London.
B.把下列各句改为一般疑问句,每空一词。(7.5分)
1.I used to walk along the road after supper.
    _____ you  _____  _____ walk along the road after supper?
2.I've got a new mobile phone.
    _____ you _____ a new mobile phone?
3.I'd like to book four tickets.
    _____ you  _____  _____ book four tickets?
4.Some of these men look like the robber who I saw.
    _____  _____ of these men _____ like the robber who you saw ?
5.There is something wrong with your ear.
    _____ there _____ wrong with my ear?
6.Man-made satellites have been sent up into space by many countries.
    _____ man-made satellites  _____  _____ up into space by many countries?
7.She has lunch at home every day.
    _____ she _____  lunch at home every day?
8.Jane had a good time in the park yesterday.
    _____ Jane _____  a good time in the park yesterday?
9.He has already finished his homework.
    _____ he _____  his homework ?
10.They must give up smoking now.
     _____ they _____  up sm oking now?
11.We're going to play football after class.
     _____ you _____  to play football after class?
12.This book cost m e twenty yuan.
     _____ this book _____  you twenty yuan?
13.Lisa was playing cards when Tom went to her home.
     _____ Lisa _____ cards when Tom went to her hom e?
14.She often does some exercises after a meal.
     _____ she often _____  exercises after a meal?
15.Lin Feng has to look after his sister at home.
     _____ Lin Feng _____  _____  look after his sister at home?
C.就划线部分提问,每空一词。(7.5分)
1.He didn't come here because he was ill yesterday.
    _____  _____ he _____  here yesterday?
2.They're going to visit the factory next week.
    _____  _____ they  _____ to  _____ next week?
3.He has worked in Beijing since 1998.
    _____  _____ has he _____  in Beijing?
4.We sometimes get up at 10:00.
    _____  _____ do you  _____ up at 10:00?
5.Lucy will be back in two days.
    _____  _____ will Lucy be back?
6.It was July 1,1995 yesterday.
    _____  _____ the date yesterday?
7.It's 300 metres from my home to school.
    _____  _____ is it from your home to school?
8.I want size 41 shoes.     _____ shoe _____ do you want?
9.She is wearing a white skirt.
    _____  _____  _____ skirt is she wearing?
10.The book is on the shelf.
     _____  _____ on the shelf?
11.He is writing a letter now.
     _____ he _____  now?
12.They have seen the film.
     _____ have they _____ ?
13.It was Sunday yesterday.
     _____  _____ was it yesterday?
14.There are fifty students in my class.
     _____  _____ students are there in your class?
15.His mother is a teacher.
     _____  _____ his mother?
D.把下列各句改为感叹句。(2.5分)
1.Lanzhou is a beautiful city.
    _____  _____ beautiful city Lanzhou is!
2.It's an interesting film.
    _____  _____ interesting film it is!
3.The old woman walks very quickly.
    _____  _____ the old woman walks!
4.What beautiful flowers they are!
   _____  _____ the flowers are!
5.The computers are expensive.
    _____  _____ the computers are!
E.完成下面的反意疑问句或选择问句,每空一词。(3分)
1.I'm late,_____ _____?
2.There is something wrong, _____  _____ ?
3.There is nothing wrong, _____  _____ ?
4.Someone went there, _____  _____ ?
5.This isn't a good pen, _____  _____ ?
6.You'd better put on your coat, _____  _____ ?
7.Let's go to school, _____  _____ ? 8.Don't open the window, _____  _____ ?
9.What a clever boy, _____  _____ ?
10.I don't think you have done it, _____  _____ ?
11.Mary will draw a map of China for us.(加a map of Asia改为选择疑问句)
     _____ Mary _____  a map of China  _____ a map of Asia for us?
12.Is Lily American ?Is Lily English?(同11题)
     _____ Lily American _____  English?
F.用并列连词and,or,but和so填空。(4分)
1.You may do it yourself, _____ ask Lin Tao to help you.
2.It was late.She washed her face _____ went to bed.
3.That was our first lesson, _____ she didn't know all our names.
4.—I don't like fish  _____ chicken.
   —I don't like fish, _____ I like chicken.
5.It was hard work, _____ they really enjoyed it.
6.I told him the story  _____ he liked it very much.
7.The baby watched  _____  listened, _____  she didn't cry any more.
8.My classmates all went to the park  _____ had a good time, _____ I didn't go.
9.He is short  _____ strong.
10.There is no air _____  water on the moon.
III.课本要点(初二册第15—20单元)。
A.根据句意及所给音标写出下列单词。(2.5分)
1.She's a computer  _____ /endi`ni/. She'll help us.
2.I'm sure you'll have a  _____ /`wndful/ time.
3.Do you think it  _____ /`nesisri/ for us to learn to wait?
4.Someone telephoned us to  _____ /km`plein/ about it.
5.She gave me a  _____ /`dairi/ before she left.I keep it well.
B.根据句意及所给首字母,写出下列单词。(2.5分)
1.Hurry up,or you'll m _____ the train.
2.If you take some s _____ pills,you will sleep well.
3.N _____ of the twins went to the Great Wall yesterday.
4.Tom lost his pen on his way to school.He used a pencil to do his exercises i _____ .
5.It's very e _____ to hear that China has become the host of the 2008 Olympic Games.
C.选择填空:(13分)
1. _____Lily _____ Lucy may go with you because one of them must stay at home.
    a.Not only;but also     b.Neither;nor
    c.Both;and     d.Either;or
2.There are tall buildings on _____ sides of the street.
   a.all    b.any
   c.both    d.either
3.John likes walking in the rain. _____.
   a.So does Tom    b.Also does Tom
   c.Tom likes also    d.So Tom does
4.—It's very cold here in this room.
   — _____.
   a.So it is    b.So it does
   c.So does it    d.So it isn't
5.—Would you like to go for a picnic with us?
   — _____,but I'm too busy.
   a.No,I can't    b.Yes,I'm glad
   c.I'd love to    d.I'd like
6.—Would you like some tea?
   —Yes.Just _____.
   a.a few    b.very few
   c.a little    d.little bit
7.—Would you like to have some tea or coffee?    — _____.Thank you.I've just had enough tea.
   a.Either    b.Neither
   c.Some    d.Both
8.Suddenly,Edward came in and said he had _____to tell the class.
   a.anything important
   b.important everything
   c.something important
   d.important something
9.—Help yourself to some fruit.
   — _____.
   a.Thank you
   b.Yes,I like it very much
   c.OK.It's nothing serious
   d.Really
10.—Time is money.
    —But I think time is _____ money.
    a.more important than     b.not important as
    c.so important as
    d.the most important
11.You'd better go and ask Mr.Brown .He _____ know how to use the computer.
    a.can     b.may
    c.would     d.could
12.He doesn't feel like  _____ anything today.
    a.to eat     b.eating
    c.eat     d.eats
13.This building is  _____ than that one.
    a.more taller     b.very tall
    c.much more taller     d.much taller
14.I'll call you as soon as my mother _____ in Wuhan tomorrow.
    a.get to     b.arrives
    c.reaches     d.arrive at
15.The students are all busy _____ the exams.
    a.getting ready for     b.getting ready to
    c.to get ready for     d.to get ready to
D.汉译英,每空一词。(5分)
1.我朋友因唱歌而出名。
   My friend _____ _____ _____ his singing.
2.似乎她在为女儿担心。
   It _____ _____ she's worrying about her daughter.
3.这个男孩一定是学生。
   The boy _____ _____ a student.
4.我用了三周时间看完这本书。
   It _____ _____ three weeks _____ _____ reading the book.
5.别躺在床上看书。这对你的眼睛有害。
   Don't watch TV _____ _____ .It's  _____ _____your eyes.
6.计算机出了毛病。
   There is _____ _____ _____ the computer.
7.如果天下雨,你就不能出去。
    _____it _____,you can't go out.
8.昨天他不得不坐公共汽车回家。
   He _____ _____ go home by bus yesterday.
9.在那以后我不再是学生了。
   After that I was _____ _____ a student.
10.这个箱子太重,我搬不动。
    The box is _____ heavy for me _____ carry.
E.口语应用。选择方框中的句子完成下面的对话。(2.5分)
a.And you must take care of yourself.
b.I didn't know you were here.
c.By the way,how much is the medicine?
d.Take this medicine and stay in bed for two days.
e.Open your mouth and say“Ahh”.Hm...
 
A)My head hurts,Doctor.
B)     ①    
A)What's wrong with me?
B)You've got a bad cold.    ②     .You'll be better soon.
A)Thank you.     ③      .
B)How much?Look,don't you know me?
A)Ha,ha?It's you,Uncle John.     ④     .How are you?
B)Fine,thank you.     ⑤      .
A)Yes,I will.Thanks a lot.
IV.综合练习:
A.观察各图,阅读各句,然后把各图的序号填在句前的括号中。(5分)
(  )1.There are many mice(老鼠)in a house.
(  )2.The man of the house gets a cat.The cat kills many of the mice.
(  )3.Then the oldest mouse(老鼠)tells a little mouse,“All mice must come to my house tonight.Let's think what we can do about this cat.”
(  )4.All the mice come.Many mice speak,but no one knows what to do.
(  )5.At last a young mouse says,“We must put a bell on the cat.”
(  )6.The mouse continues(继续说),“When the cat comes near,we shall hear the bell and run away in time.”
(  )7.But the old mouse asks,“Who will put the bell on the cat?”the old mouse waits for a long time,but no one answers.
(  )8.At last the old mouse says,“It's not hard to say;it is harder to do.” B.选择方框中所给词的正确形式填空。(5分)
noise,reach,turn,new,side, back, much,sudden,drive, nobody, through,be,pull,hold,jump
  A few minutes before six o'clock,Mr. Smith decided to leave.He was about to start the car when a gunman(持枪歹徒  (1)   up from the back seat.He  (2)  a gun to Mr Smith's head.“Drive me to Paris!”he shouted.“All right,”Mr.Smith answered.He started the engine(发动机), (3)  away from the side of the street and drove down.Being 81 years old,he knew he could notfightthe gunman.He knew he needed help.Where  (4)  the police?As he drove  (5)  each crossing,he looked up and down the side streets,hoping to meet a police car.But he could see (6)  .“Just my luck,”he thought.“If I was (7) too fast,there would be a police car on every corner.” (8)  ,he pushed his foot down on the accelerator(油门),and the car ran (9) faster.“What are you doing?”shouted the gunman.“Keeping off the police,”Mr.Smith answered.“I thought I saw a police car (10)  there.”He ran red lights,drove the wrong way on one-way streets.On two-way streets he drove on the wrong(11) of the road.Not one policeman saw him.Again Mr Smith's plan was not working.He had to try a (12) plan.He (13) at a corner and saw the police station in front.Then he drove his car as fast as he could towards the police gate.The car hit a police motorbike down and stopped.Mr.Smith shouted,“Help!Help!” Then he (14)  back to grab the man's gun.At the same time the policemen heard the (15)  and quickly caught the gunman.
(1)________  (2)________  (3)________  (4)________ (5)________ (6)________  (7)________  (8)________  (9)________ (10)________ (11)________ (12)________ (13)________ (14)________(15)________
C.阅读短文,然后回答短文后面的问题。(7.5分)
Is there something strange high up in the world's tallest mountains?If so,is it a big bear? Is it a monkey?Or is it a kind of man?
No one knows.This mystery(谜)has puzzled(困惑)the world for years.
In 1887,a mountain climber found large footprints(脚印)in the snow.They looked like the footprints of a very large man.But men don't walk without shoes in the snow!
In 1906,another climber saw more than footprints.Far off,he saw a very large animal standing on two legs.As he watched,it ran very quickly.
Fifteen years later,newspaper had new stories about the“something”.A mountain climber said he had seen the“Snowman”walk slowly across the snow,far below him.He said it looked like a very large man.
From then on,more and more people had stories to tell.But not until 1951 did a mountain climber bring back pictures of large footprints.“The pictures showed clearly that the Snowman walked on two legs.”So it was not a bear or a monkey.Could it be an ape(类人猿) man?The mystery grew!And the mystery keeps growing.Some day we may find out what it is that makes the large footprints.
1.What's the passage about?________
2.Why were people interested in the footprints?________
3.When were the pictures of large footprints taken by a mountain climber?________
4.Why did the mystery grow when a mountain climber brought back pictures of large footprints?________
5.How long has the mystery of the Snowman puzzled the world since a m ountain climber first found the large footprints in the snow?________
D.书面表达:(10分)
题目:Why do we have to study English?
提示语:China's opening-up policy encourages more people to learn Engish.China's entry into WTO encourages more people to learn English.Beijing's successful bid for the 2008 Olympic Games encourages more people to learn English...
要求写出学英语的重要性,上面的提示语必须全部用上,而且还要增加一些观点,词数在100个左右。 Key:
参考答案及部分试题详解
听力部分录音原文:
I. 1.1)talk        2)metal         3)already     4)draw      5)throw    6)drought     7)example       8)exercise    9)knowledge 10)grew    11)bright    12) bring       13)download    14)threw/through 15)quite    16)question  17)decision     18)stay        19)evening  20)Russian    21)allow     22) confidence  23)competition 24)found    25)mount    26)serious   27)plant        28)passenger   29)behind   30)picture
2.1)We can sing in French.
   2)I have known him for a few years.
   3)—What's the time now ?
      —It's a quarter to eight.
   4)The wind is blowing strongly outside the window.
   5)Let's listen to the teacher carefully.
   6)It's not easy to learn a foreign language.
   7)He laughs best who laughs last.
   8)The man upstairs is an important text.
   9)We live in a quiet town.
   10)Mark is the captain of the football team.
3.1)Uncle Zhang works in a hospital.
   2)It's half past six now.
   3)Miss Zhou is making a phone call to her boss.
   4)Xiao Ming drew a straight line on the blackboard.
   5)The students are entering the cinema through the entrance.
4.Mr.Green:Could I speak to the headmaster,please?
   Teacher:I'm sorry he isn't here right now.May I help you ?
   Mr.Green:That's very kind of you,but I want to speak to him about my son,Jim Green.We're going to Mount Emeion Friday.I hope to see him as soon as possible.
   Teacher:Are you free later today,Mr.Green?
   Mr.Green:Sorry.I'm free every day except today.
   Teacher:Can you come tomorrow?
   Mr.Green:I think so.What time?
   Teacher:Between 8:00and 9:00.
   Mr.Green:OK.That would be fine.
   Teacher:I'll leave a message on his desk.
   Mr.Green:Many thanks.Goodbye!
听力练习参考答案:
I.A. 1.1)al         2)al         3)al        4)aw       5)ow    6)ough       7)ex         8)ex        9)ow       10)ew    11)ight     12)ing       13)ow       14)ew/ough 15)qu    16)tion     17)sion      18)ay       19)ing      20)ian    21)ow       22)en        23)tion     24)oun      25)oun    26)ous      27)an        28)en       29)in       30)ture
2.1)—5)c d a c a   6)—10)d c b d b 3.1)—5)c a b a b
4.1)Could  2)right    3)kind   4)about    5)possible    6)except 7)tomorrow 8)think  9)Between 10)message
B.1.//    2./l/    3.//    4.//  5./s/    6./s/   7.//   8./f/    9.// 10./ei/    11./igz/ 12./eks/  13./iks/  14./u:/ 15./ju:/    16./ju:/ 17./ai/   18./aild/ 19./i/ 20./uld/    21.//  22./u:/   23./u/  24./f/  25./f/    26./u/   27./u/ 28./au/  29./au/  30.//    31./n/   32./in/   33./ik/  34./iks/  35.//
C.1.basketball   2.birthday    3.football   4.handbag    5.homework    6.playhouse    7.policeman   8.newspaper  9.blackboard 10.mooncake    11.hardworking 12.man-made   13.everyone  14.however   15.maybe    16.wherever    17.everywhere 18.himself   19.nothing   20.somewhere    21.unhappy     22.unlike     23.untrue    24.unusual   25.telephone    26.television  27.driver     28.foreigner 29.player    30.runner    31.traveller   32.Chinese    33.Japanese  34.Australian35.Canadian    36.careful     37.useful     38.cloudy    39.rainy     40.badly    41.usually     42.carefully  43.back      44.past      45.name    46.water       47.watch      48.own       49.over      50.sure
II. A.1.isn't  2.aren't any  3.aren't  4.doesn't do  5.doesn't have 6.not put  7.not go  8.didn't do any  9.Haven't 10.can't speak  11.Nobody;likes  12.Neither;is  13.None;goes  14.is nothing  15.don't think
B.1.Did;use to  2.Haven't;got  3.Would;like to  4.Doany;look  5.Is;anything  6.Have;been sent  7.Does;have  8.Did;have  9.Has;finished;yet  10.Must;give  11.Are;going  12.Did;cost  13.Was;playing  14.Does;do any  15.Does;have to
C.1.Why didn't;come  2.What are;going;do  3.How long;worked  4.How often;get  5.How soon 6.What was  7.How far   8.What;size   9.What colour of   10.What is 11.What's;doing 12.What;seen 13.What day  14.How many   15.What is
D.1.What a  2.What an  3.How quickly  4.How beautiful  5.How expensive
E.1.aren't I  2.isn't there   3.is there   4.didn't they/he   5.is it  6.hadn't you 7.shall we   8.will you   9.isn't he   10.have you  11.Will;draw,or   12.Is;or
F.1.or 2.and 3.so 4.or;but 5.but  6.and  7.and;and 8.and;but  9.but 10.or
III. A.1.engineer  2.wonderful  3.necessary  4.complain  5.diary
B.1.miss      2.sleeping   3.Neither    4.instead   5.exciting
C.1.d 2.c 3.a 4.a 5.c 6.c 7.b 8.c 9.a 10 .a  11.b 12.b 13.d 14.b 15.a
D.1.is famous for  2.seems that  3.must be  4.took me;to finish 5.in bed;bad for 6.something wrong with  7.If;rains   8.had to   9.no longer  10.too;to
E.①—⑤ e d c b a
IV.A.1—4 c b e g  5—8 h f a d
B.1.jumped  2.held 3.pulled 4.were 5.through 6.nobody 7.driving 8.suddenly 9.much 10.back 11.side 12.new  13.turned  14.reached  15.noise
C.1.It's about the mystery of the Snowman.
   2.Because they looked like the footprints of a large man.
   3.1951.
   4.Because the pictures showed clearly that the Snowman walked on two legs.
   5.One hundred and fifteen years.
D.略。

本文相关内容:外语考试
  上一篇: 广东中考政治试卷   下一篇: 初中语文综合测试题

相关文章

  · 广东省2003年中考政治试卷(2)  (04-22 10:54)
· 广东省2003年中考政治试卷(3)  (04-22 10:54)
· 广东省2003年中考政治试卷(4)  (04-22 10:54)
· 广东省2003年中考政治试卷  (04-22 10:54)
· 初中语文考点综合测试题(4)  (04-22 10:21)


手机短信,推荐新闻给好友 我要发表评论】 【】  【关闭窗口

校园连线
 
海报
17女生千里约会39网友

4 17女生千里约会39网友
卧谈
同情心“泛滥”以后

4 同情心“泛滥”以后
交锋
校园美女15大风格[图]

4 校园美女15大风格[图]


逼死人的择校费 北京中招择校1分值3万 女大学生口述:如果可以重来 我要珍惜自己


  恋情测试
4 青春痘的爱情
4 谁令你一见倾情
4 看发型测嫉妒心
  休闲搞笑
4 不能轻信老婆的话
4 你的柔情我永远不懂
4 为啥大家都把我当帅哥
  求职故事
4 高中生年薪一元求职
4 求职面试套用标准答案
4 职场新人清醒应对高薪
  影视娱乐
4 英乐在线:Living to love you
4 flash欣赏--马修连恩:Bressanone
4 flash--老鼠爱大米英文版

  论坛热贴
  我也评两句
网易通行证: 密码:

您的发表的评论将在5分钟内被审核,请耐心等待

·打工不如当老板!

·今年开什么店好赚钱!

·美式幼教,火爆中国!

·开家咖啡店赚个几百万

·开家面馆挤破门的好生意

·学生狂爱,钱狂赚!

·赚有车人的钱,真容易!

·开特色店,年赚100万!

·少奋斗20年的赚钱机会

·05年哪些项目赚钱快!

·废旧塑料,轮胎变黄金!

·老公投资,我赚钱!

·开个粥铺,稳赚不赔!

·1.2万办厂:年利百万

·怎样成为中国富豪!

易趣竞拍
· 珠宝首饰/手表/眼镜
· 礼品/烟具/优惠券
· 运动/户外/球星纪念品
· 玩具/卡通产品/游戏机
多彩校园
· 谁革了传统教材的命?
· 当校园民谣即将离我们远去
· 聘周星驰 招贤?炒作?
· 研究生戴着手铐答辩
· 12/07 高校BBS热贴榜

精彩专题
· 网易教育周刊TOP10(第十一期)
· 世界政治与经济课程免费视频
· 考研政治经济学课程免费视频
· 梦在重点 路在脚下
· 中国MBA备考网名师辅导专栏

时尚外语
· 8分考生谈雅思
· 雅思阅读的一点个人经验
· 进跨国公司需参加哪些英语考试
· 3个月听力口语纯正化
· 美文赏析:The Perfect Dog

试题中心
高考历年试题 高考模拟试题
考研历年试题 考研模拟试题
高考作文 MBA考试 GRE CET
TOFEL IELTS 财会类 司法类
IT类   公务员    高教自考
文考高职    中考试题

频道精选
 
· 毕业剧场:校园绝恋
· 恐怖!亲历灵异事件
· 新玄幻名作:魔旅

  
·小贝夫妇贴身热吻
·赵薇见老同学自曝糗事
·谢霆锋自嘲无性生活

 
- 男友劈腿,赵薇遭遇"第三者"
- 老公的初恋女友竟然跑到我家来了!!
- 老公竟然当着我的面召妓

  
· 女大学生口述:如果可以重来 我要珍惜自己
· 逼死人的择校费 北京中招择校1分值3万
· 2005年全国各地中考录取分数线
手机短信 推荐新闻
闪烁短信 动感短信
自写短信 精品图片
时事新闻 铃声传情
都市情缘 暗恋表白
天气预报 移动股市
邮件通知 短信富翁

About NetEase - 公司简介 - 联系方法 - 招聘信息 - 客户服务 - 相关法律 - 网络营销
网易公司版权所有
© 1997-2005